Garantievoorwaarden

Garantievoorwaarden 123broedmachine

123broedmachine garandeert dat de door haar geleverde producten voldoen aan de eisen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en levensduur zoals deze door partijen bij de koopovereenkomst in redelijkheid zijn bedoeld, en staat daarmee in voor de fabrieksgarantie van het aan u geleverde product. De garantietermijn van 123broedmachine komt overeen met de fabrieksgarantietermijn.

Deze garantie geldt niet in geval het gebrek is te wijten aan:

1. nagelaten verzorging

2. opzettelijke beschadiging

3. onoplettendheid

Aanspraak op garantie vervalt indien andere dan de door 123broedmachine aangewezen service / reparatiediensten, herstel – of andere werkzaamheden aan het product hebben gepleegd. Op tweedehands artikelen geven wij geen garantie.

Op natuurproducten, zoals broedeieren geven wij geen garantie. Wij leveren altijd 1 of 2 extra broedeieren bij de broedmachine voor het geval dat er een ei sneuvelt tijdens het transpost.

Garantie procedure

Het is storend en vervelend als een artikel niet of niet naar behoren functioneert. Raadpleeg altijd de handleiding van het product voor eventuele probleemoplossingen. Als er een artikel direct na ontvangst niet goed functioneert, dient u dit zo snel mogelijk aan ons te melden. Neem in dit geval contact met ons op via de e-mail of telefoon voor een oplossing. Mocht het artikel toch defect blijken, zullen wij u een oplossing voorstellen.

 

Selecteer een Afleverpunt

Herinnering instellen voor

Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Stuur een Whatsapp Bericht naar 123Broedmachine.nl