Retourneren

Wilt u een product retour sturen dan is dat mogelijk. Retourneren of ruilen kan binnen 14 dagen na ontvangst van uw aankoop, mits aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan, zonder opgaaf van reden. Tijdens het aanmaken van een retour kunt u aangeven of u een ander product wenst te ontvangen of uw geld terug wil. Is een product stuk? Volg dan onze garantieprocedure.

Als u een bestelling retour stuurt, dan zijn de retourkosten voor eigen rekening.

Retourvoorwaarden

Ruilen of retourneren kan binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling. Het artikel dient compleet te zijn, zoals deze ook door ons is geleverd (incl. boekjes, doos, labels etc.)

Het artikel dient, indien in de originele verpakking teruggezonden te worden. De doos mag opengemaakt worden om het artikel te bekijken maar het product mag niet gebruikt zijn.

Labels, stickers, kaartjes \ beschermfolies mogen niet verwijderd worden

Het product dient via onze webwinkel aangeschaft te zijn.

Indien u ervoor kiest het geld retour te ontvangen dan zal dit binnen 14 dagen worden teruggestort. Als een product onverkoopbaar is geworden, door bijvoorbeeld: schade, gebruik, een ontbrekende verpakking of een andere reden zal er een percentage van het aankoop bedrag ingehouden worden van het aankoopbedrag bij een ontbrekende of beschadigde verpakking van het aankoopbedrag bij onherstelbare gebruikssporen van het aankoopbedrag bij defecte goederen.

Let op: broedeieren kunnen niet retour gestuurd worden. Dit in verband met hygiëne en de kans op bederven. De retourkosten zijn voor uw eigen rekening

Retour aanmelden

Heeft u een product wat u wilt retourneren mail ons dan op het volgende adres: webshop@123broedmachine.nl

Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Alle retourneringen dienen vooraf bij ons aangemeld te zijn.